Ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την ΑΕΚ τη φετινή σεζόν είναι η έλλειψη βάθους στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Λάζαρος Ρότα έχει επωμιστεί μόνος του όλο το βάρος της θέσης, καθώς ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς καλύπτει περιστασιακά το κενό, ενώ ο Μόουζες Οντουμπάτζο δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Νίκολιτς.
Ο Ρότα πραγματοποιεί σταθερή σεζόν, με δύο ασίστ ήδη στο ενεργητικό του, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε μεγάλο βαθμό για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι. Η συμφωνία με τον εκπρόσωπό του, Μάριο Ηλιόπουλο, είναι σχεδόν οριστική, ωστόσο η «Ένωση» γνωρίζει πως δεν μπορεί να πορευτεί ως το τέλος της σεζόν χωρίς εναλλακτική λύση στη δεξιά πλευρά.
Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Χαβιέ Ριμπάλτα «χτενίζει» την αγορά, εξετάζοντας περιπτώσεις παικτών που μπορούν να πλαισιώσουν τον Ρότα, προσφέροντας ποιότητα και βάθος στο ρόστερ.
Ένα όνομα που έχει τραβήξει την προσοχή των «κιτρινόμαυρων» είναι εκείνο του Τριάνταφυλλου Τσάπρα του Λεβαδειακού, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη Stoiximan Super League και θεωρείται ένα από τα πιο υποσχόμενα μπακ του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Γιάννης Κομπότης αξιώνει επταψήφιο ποσό για την παραχώρηση του Τσάπρα, γεγονός που καθιστά τη μεταγραφή απαιτητική, χωρίς όμως να αποκλείεται κάποια επίσημη κίνηση από την ΑΕΚ.
Διαβάστε Επίσης
Μουκουντί: «Δεν είναι εύκολο να έχεις υπομονή όταν σου ακυρώνονται δύο γκολ» Ζοάο Μάριο: «Στο ημίχρονο μιλήσαμε μεταξύ μας, δείξαμε χαρακτήρα - Νιώθω όλο και καλύτερα» ΑΕΚ: «Τσακαλίδης και Τζήλος δεν μέτρησαν δύο κανονικά γκολ» Το γκολ λύτρωσης του Πινέδα και τα δύο ακυρωμένα τέρματα: Τα highlights του διπλού της ΑΕΚ στην Κρήτη Κετσετζόγλου: «Νίκη-βάλσαμο για ΑΕΚ, δουλειά και ενίσχυση για να διεκδικήσει πρωτάθλημα ως το τέλος» Ο Πινέδα κουβάλα στις πλάτες του την ΑΕΚ, διπλό ηρεμίας στην Κρήτη!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






