Stoiximan Super League

Πώς κατάλαβαν στην ΑΕΚ το πρόβλημα που υπήρχε με τα δοκάρια στο Περιστέρι

Οι παίκτες της ΑΕΚ εντόπισαν από νωρίς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα δοκάρια στο γήπεδο του Ατρομήτου και εν συνεχεία ενημέρωσαν τον σύλλογο και τον διαιτητή.

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστέ αναφορικά με την υπόθεση των... δοκαριών, που έφερε τη ματαίωση της αναμέτρησης μεταξύ Ατρομήτου και ΑΕΚ.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε αρχικά από ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, που διαπίστωσαν όταν βγήκαν για μια αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το τέρμα στην πλευρά της φυσούνας. Το ότι κάτι συνέβαινε επιβεβαίωσε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ένωσης, Κάρλος Ρόα, που με τη σειρά του ενημέρωσε το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείου και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ μέτρησαν την εστία και εντόπισαν διαφορές από πέντε μέχρι επτά εκατοστά σε διάφορα σημεία του οριζόντιου δοκαριού.

Ακολούθως τσέκαραν και το άλλο τέρμα, εντοπίζοντας και εκεί πρόβλημα (τέσσερα εκατοστά). Τότε ενημέρωσαν τον διαιτητή, Ευάγγελο Μανούχο, που διαπίστωσε μαζί με τους βοηθούς του ότι οι ισχυρισμοί των «κιτρινόμαυρων» ευσταθούσαν.

Κατά την ΑΕΚ, δόθηκε η διορία μισής ώρας που προβλέπει ο κανονισμός για να διορθωθεί η κατάσταση, κάτι που εντέλει δεν συνέβη παρά τις ενέργειες των ανθρώπων των γηπεδούχων. Έτσι, κατατέθηκε ένσταση από τον αρχηγό, Σέρχιο Αραούχο, με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων να μην δέχονται να παίξουν υπό αντίξοες συνθήκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x