Δύο πονοκεφάλους έχει να διαχειριστεί ο Μάρκο Νίκολιτς στην ΑΕΚ, καθώς ο Λάζαρος Ρότα και ο Μάγερ συμπλήρωσαν το όριο των κίτρινων καρτών και θα πρέπει να εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής στη Stoiximan Super League.
Ο Έλληνας διεθνής μπακ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, έπειτα από διαμαρτυρίες για χέρι ποδοσφαιριστή των Κρητικών μέσα στην περιοχή. Έτσι, ο προπονητής της Ένωσης καλείται να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του.
Από την πλευρά του, και ο Μάγερ συμπλήρωσε κάρτες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην ίδια θέση με τον Ρότα ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές θα πρέπει να απουσιάσουν από ένα από τα παρακάτω τέσσερα παιχνίδια της Ένωσης:
Παναιτωλικός (εντός έδρας)
Παναθηναϊκός (εκτός έδρας)
Λεβαδειακός (εντός έδρας)
Καλαμάτα (εκτός έδρας)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






