Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο η μεταγραφή δεύτερου στόπερ, θέλει να παίξει με Ομόνοια ο Βίντα

Η ΑΕΚ είναι σε συζητήσεις για την απόκτηση δεύτερου αμυντικού και στόχος είναι να κλείσει μέσα στη βδομάδα. Σε σούπερ κατάσταση ο Βίντα, θέλει να παίξει με Ομόνοια την Παρασκευή.

Η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειες για την απόκτηση και του δεύτερου στόπερ. Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι η συγκεκριμένη μεταγραφή να ολοκληρωθεί το συντομότερο, ει δυνατόν και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, προκειμένου να έχει χρόνο για να ενισχύσει την ομάδα από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Πάντως ο Ματίας Αλμέιδα είναι σαφής πως δεν θα κάνει… εκπτώσεις στα «θέλω» του και γι’ αυτό, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Ντομαγκόι Βίντα, είναι διατεθειμένος να περιμένει λίγο ακόμη για να βρεθεί ο καταλληλότερος παίκτης για τη θέση. Ενώ, ασφαλώς, όσο ο Μπόγκνταν Πλάνιτς δεν υπογράφει επέκταση συμβολαίου με τη Μακάμπι Χάιφα, πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί, είτε τώρα είτε το Γενάρη ή φυσικά ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η «Ένωση» κινείται για αμυντικό... εδώ και τώρα.

Όσον αφορά στον Κροάτη, χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα και έδειξε σε άριστη κατάσταση. Μολονότι έχασε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία, ο 33χρονος άσος είναι σε πολύ καλό επίπεδο και γι’ αυτό ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας, πλην ελαχίστων ασκήσεων. Πολύ σύντομα θα φτάσει στο 100%, ενώ ο ίδιος έλεγε πως θέλει πολύ να αγωνιστεί στο φιλικό της Παρασκευής με την Ομόνοια στην Κύπρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x