Stoiximan Super League

«Ενδιαφέρεται για Ελαμπντελαουί η ΑΕΚ»!

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ παρουσιάζεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί! Σύμφωνα με ανάρτηση του ρεπόρτερ του «Guardian», Γουίλ Άνγουιν, η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού.

Για δεξί μπακ -και μάλιστα έναν παλιό γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου- φέρεται να πηγαίνει η ΑΕΚ! Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Γουίλ Άνγουιν μεταφέρει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η «Ένωση» και η Μαρσέιγ ενδιαφέρονται για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «Guardian», ο Νορβηγός μπακ θα μπορούσε ν’ αποχωρήσει από τη Γαλατασαράι πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (σ.σ. στις 8 Σεπτεμβρίου).

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού έχει επανέλθει στα γήπεδα μετά τη φοβερή περιπέτεια του σοβαρού τραυματισμού του στο μάτι (εξαιτίας της οποίας έλειψε πάνω από έναν χρόνο από την αγωνιστική δράση).

Αγωνίστηκε πρώτη φορά στο τέλος του περασμένου Φλεβάρη, πρόλαβε να πραγματοποιήσει 7 συμμετοχές την προηγούμενη σεζόν με τη Γαλατασαράι, ενώ το συμβόλαιό του με τον τουρκικό σύλλογο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x