Stoiximan Super League

Σιγουριά για Αραούχο, πάει για άλλους 3 η ΑΕΚ

Αισιοδοξία για θετική έκβαση στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο επικρατεί στην ΑΕΚ, η οποία θέλει μέσα στον Ιούλιο να προχωρήσει σε άλλες τρεις μεταγραφές.

Γκάζι για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ φαίνεται πως έχει πατήσει τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ.

Χθες το απόγευμα η «Ένωση» ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νταμιέν Λε Ταλέκ, ενός παίκτη που ήθελε πολύ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την «θωράκιση» της μεσαίας γραμμής της ομάδας του.

Πλέον το ενδιαφέρον στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μεταφέρει στις υπόλοιπες προσθήκες που απαιτούνται για να είναι έτοιμοι για τα πρώτα ματς της σεζόν στο Europa Conference League.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο και στον «Δικέφαλο» επικρατεί αισιοδοξία για θετική έκβαση, αφού οι συζητήσεις με τη Λας Πάλμας είναι καθημερινές και φαίνεται πως έχουν φτάσει στην τελική τους ευθεία.

Η ΑΕΚ προσφέρει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. στην ισπανική ομάδα για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος δεδομένα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ντυθεί ξανά στα «κιτρινόμαυρα».

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ θέλει μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ολοκληρώσει άλλες τρεις μεταγραφές.

Η μία αφορά την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, η δεύτερη ενός αριστερού οπισθοφύλακα και η τρίτη του αριστερού εξτρέμ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι σε προχωρημένες επαφές με τους παίκτες, τους εκπροσώπους ή τις ομάδες τους για να μπορέσουν να κάνουν την τελική τους κίνηση την κατάλληλη στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x