Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Στασιμότητα σε όλα, επιστροφές εν όψει ΠΑΣ

Την ώρα που επικρατεί πλήρης στασιμότητα σε επίπεδο αποφάσεων για αλλαγές στην ΑΕΚ, Μάνταλος, Στάνκοβιτς και Αραούχο ετοιμάζονται για επιστροφή.

«Παγωμένες» παραμένουν οι εξελίξεις στις τάξεις της ΑΕΚ. Παρότι μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο είχαν προαναγγελθεί αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει το παραμικρό, τόσο σε επίπεδο προπονητή, όσο και σε άλλες κομβικές θέσεις λειτουργίας της ομάδας. Όλοι περιμένουν τις αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος αναμένεται πάντως να προχωρήσει σε «τομές» μέσα στην ομάδα, αργά ή γρήγορα, ξεκινώντας από τον προπονητή.

Στο μεταξύ, σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό και θα δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα οι Πέτρος Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο πρώτος εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος για την Κυριακή, ενώ για τον δεύτερο υπάρχουν πάντα επιφυλάξεις από τη στιγμή που έχει παίξει μόνο σε ένα ματς μετά το χειρουργείο στο γόνατο τον Δεκέμβριο. Πάντως ο Αυστριακός ανέβηκε και χθες στα Σπάτα κάνοντας το πρόγραμμά του, χωρίς να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις.

Όσο για τον Σέρχιο Αραούχο, πηγαίνει πολύ καλά και ίσως την Πέμπτη να μπει στις προπονήσεις, κάτι που θα σημάνει ότι θα είναι κι αυτός διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής. Αντίθετα, σίγουρα εκτός μάχης είναι ο Αντρέ Σιμόες λόγω καρτών. Πιθανώς στο προσεχές ματς να μπει για πρώτη φορά στην αποστολή και ο νεοαποκτηθείς Αλεξάντερ Φράνσον, που είναι πλέον σε πολύ καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης από αυτό στο οποίο ήρθε στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x