Την στιγμή που αναμένονται οι εξελίξεις σχετικά με τα διοικητικά πόστα, και όχι μόνο, στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να κινούν τις διαδικασίες για τη νέα σεζόν. Πάντα, έχοντας λάβει τις εισηγήσεις του Ματίας Αλμέιδα, οι άνθρωποι της Ένωσης τσεκάρουν περιπτώσεις παικτών σε θέσεις που ο Αργεντινός τεχνικός έχει παρατηρήσει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Έτσι ένα από τα ονόματα παικτών που έχουν προταθεί, έχει έρθει στη δημοσιότητα. Πρόκειται για τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό, Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Μάγκνουσον είναι αριστεροπόδαρος και μετά τις εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ. Με τη φανέλα της έχει αγωνιστεί σε 93 παιχνίδια και έχει σκοράρει πέντε φορές ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του σε 39 ματς.

Οι υπεύθυνοι της Ένωσης φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του έχοντας όμως στο μυαλό τους ένα… αγκάθι, το οποίο έχει να κάνει με τον τραυματισμό που είχε στον αχίλλειο τένοντα τον περασμένο Απρίλιο, όταν και έμεινε εκτός δράσης για περίπου δέκα μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x