Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Βόλο

Στη διάθεση του κόσμου τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Βόλος για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League.

Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Βόλο, την επόμενη Κυριακή (14/5, 20:00) στην OPAP Arena, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας ματς του «δικεφάλου», στην 10η και τελευταία αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League.

Μια αναμέτρηση, η οποία υπό προϋποθέσεις φυσικά μπορεί να αποτελέσει και ματς-γιορτή για τους «κιτρινόμαυρους» σε περίπτωση που ο συνδυασμός αποτελεσμάτων -του Παναθηναϊκού που υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία- οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Βέβαια, έτσι κι αλλιώς θα ακολουθεί ο τελικός με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet, εξού και θα αποτελεί ακόμα μία ευκαιρία... ψυχολογικού μπουσταρίσματος για τους παίκτες της «Ένωσης».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

ΑΕΚ: Στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια με Βόλο

Αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x