Stoiximan Super League

Φορτσάρει για χαφ η ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της απόκτησης χαφ στην ΑΕΚ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για έναν εξτρέμ.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, ο οποίος θα μπορεί να παίξει ως «εξάρι» και «οκτάρι».

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένη περίπτωση μέσου που απασχολεί και η υπόθεση δείχνει πως είναι στην τελική ευθεία.

Μάλιστα, ενήμερος για τις εξελίξεις είναι και ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος λέγεται πως είναι ικανοποιημένος για τη συγκεκριμένη επιλογή.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να σημειωθούν εξελίξεις, αφού στις επαφές που υπήρξαν με υποψήφιους στόχους είχε γίνει σαφές πως θέλουν το θέμα να κλείσει μέχρι την Τετάρτη.

Παράλληλα, με την παραπάνω υπόθεση στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ψάχνονται και για έναν εξτρέμ, αφού η Κολόμπους Κρου των ΗΠΑ έχει εκδηλώσει «ζεστό» ενδιαφέρον για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Αν προκύψει το θέμα της αποχώρησης του Σουηδού άσου, τότε στην ΑΕΚ θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο για να τον αντικαταστήσουν με άλλο παίκτη. Για αυτό το λόγο δουλεύεται και αυτό το ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x