Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Στο Αίγιο συνεχίζεται η περιοδεία του νταμπλ

Το Αίγιο είναι ο επόμενος προορισμός για τα φετινά τρόπαια του νταμπλ της ΑΕΚ.

Συνεχίζουν το ταξίδι τους ανά την Ελλάδα τα φετινά τρόπαια της ΑΕΚ.

Όπως ανακοίνωσε η Ένωση, οι δυο κούπες θα ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα για να έρθουν σε επαφή με τους οπαδούς της ομάδας και την Τετάρτη (07/06) αναμένονται να βρίσκονται στο Αίγιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Το ταξίδι των δύο τροπαίων που κατέκτησε η ΑΕΚ τη σεζόν 2022-23 συνεχίζεται. Το τρόπαιο του πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου και αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου από την ΑΕ Αιγίου και θα βρίσκεται στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης.
Την Πέμπτη 8 Ιουνίου θα βρεθεί στην Αρκαδία, όπου θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση της ΑΕΚ Τρίπολης στον μουσειακό χώρο του συλλόγου στο γήπεδο «Αναστάσιος Μουκάκης» στην προσφυγική συνοικία των Φιλικών (17.00-21.00).
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος θα παρουσιαστεί στους φίλους της ΑΕΚ στην Άμφισσα την Τετάρτη 7 Ιουνίου σε εκδήλωση που θα διοργανώσει η τοπική Λέσχη Φίλων ΑΕΚ (17.30) στο Δημαρχείο της Άμφισσας στην Πλατεία Κεχαγιά. Η εκδήλωση αυτή θα συνδυαστεί με παράλληλη δράση από τον Σύλλογο Αιμοδοτών “Χάρισε ζωή, γίνε και εσύ δότης μυελού των οστών”.

Από την ερχόμενη Παρασκευή τα δύο τρόπαια θα βρεθούν σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Κομοτηνή
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x