Stoiximan Super League

Επισκέφτηκε το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ο Λάκης Νικολάου

Επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Λάκης Νικολάου, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να ξαναδεί από κοντά κειμήλια της μεγάλης καριέρας του.

Το εντυπωσιακό Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP Arena -το οποίο από την Τετάρτη (24/4) άνοιξε τις πύλες του προς το κοινό- επισκέφτηκε ο Λάκης Νικολάου.

Μάλιστα, ο θρύλος της «Ένωσης» -που την έχει υπηρετήσει από τρία διαφορετικά πόστα (παίκτης επί έντεκα χρόνια, επικεφαλής του ιατρικού της τιμ και πρόεδρος)- είχε την ευκαιρία να δει εκ νέου από κοντά κειμήλια της μεγάλης καριέρας του κατά την ξενάγηση από τον Διευθυντή του Μουσείου, Γεράσιμο Γασπαρινάτο.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Λάκης Νικολάου επισκέφθηκε το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που λειτουργεί από χθες στην OPAP ARENA. Ο επί 11 χρόνια ποδοσφαιριστής (1971-82) και επί δεκαετίες επικεφαλής του ιατρικού της τμήματος της ΑΕΚ, αλλά και πρόεδρος της ΠΑΕ το 1998-99, ξεναγήθηκε από τον Διευθυντή του Μουσείου Γεράσιμο Γασπαρινάτο και απόλαυσε την εμπειρία. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να ξαναδεί από κοντά κάποια κειμήλια της μεγάλης καριέρας του, όπως οι φανέλες που φορούσε στη μεγάλη πορεία της ΑΕΚ μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1976-77».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x