Stoiximan Super League

«Είμαστε μαζί σου, μη μασάς»: Στο σπίτι του Ματίας Αλμέιδα οπαδοί της ΑΕΚ!

Στο σπίτι του Ματίας Αλμέιδα βρέθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (01/05) οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, εκφράζοντάς του την απόλυτη στήριξή τους και την αγάπη τους, με τον «Πελάδο» να συγκινείται!

Την απόλυτη στήριξή τους και την αγάπη τους εξέφρασαν οπαδοί της ΑΕΚ στον Ματίας Αλμέιδα, τον οποίο επισκέφθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (01/05) στο σπίτι του!

Περίπου 100 μέλη της Original πήγαν στην οικία του Αργεντινού τεχνικού της «Ένωσης», στη Γλυφάδα, και περίμεναν τον «Πελάδο» στην εξώπορτα. Ο Αλμέιδα, λοιπόν, αμέσως κατέβηκε και τους υποδέχθηκε, με τους οπαδούς να τον εμψυχώνουν με ενωτικά λόγια, θέλοντας να του τονώσουν το ηθικό μετά από όσα έχουν συμβεί με αφορμή το επεισόδιο στην Τούμπα και ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. «Πάμε να το πάρουμε», «είμαστε μαζί σου, μη μασάς» ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν, ενώ οι φίλοι της ΑΕΚ προσέφεραν στον προπονητή του «δικεφάλου» δώρα και μπλούζες.

Ο Αλμέιδα, εμφανώς συγκινημένος, δέχθηκε τα δώρα, άκουσε όσα είχαν να του πουν και τους ευχαρίστησε θερμά για τη στήριξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x