Stoiximan Super League

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μίτροβιτς

Ο Στέφαν Μίτροβιτς, στόπερ της Στρασμπούρ και της εθνικής Σερβίας, είναι στόχος της ΑΕΚ, που θέλει να κλείσει μέσα σε 10 μέρες τρεις κομβικές μεταγραφές.

Μετά την απόκτηση γκολκίπερ, πρόθεση της ΑΕΚ είναι να κλείσει στόπερ, κεντρικό χαφ και σέντερ φορ μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Πήλιο, στις 17 Ιουνίου.

Η «Ένωση» είναι σε προχωρημένες επαφές για να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό. Σύμφωνα με την Live Sport, ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Στέφαν Μίτροβιτς. Πρόκειται για τον 31χρονο Σέρβο που ανήκει στη γαλλική Στρασμπούρ και είναι στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Ο υψηλόσωμος στόπερ (1,89μ.) έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και τον έχει παρακολουθήσει στη Γαλλία ο Στάθης Ταυλαρίδης, ενώ φυσικά τον γνωρίζει κι ο συμπατριώτης του, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Στο παρελθόν έχει παίξει σε Κόρτραϊκ, Βαγιαδολίδ, Φράιμπουργκ και Γάνδη, ενώ από το 2018 παίζει στη Γαλλία, όπου το 2019 κατέκτησε το Λιγκ Καπ. Φέτος είχε μια γεμάτη σεζόν με 31 συμμετοχές και 2 γκολ στην Ligue 1, ενώ μετρά 24 εμφανίσεις με την εθνική Σερβίας, στην αποστολή της οποίας βρίσκεται για τα φιλικά του Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x