Stoiximan Super League

«Στον αέρα το μέλλον του Κριχόβιακ»

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την ΑΕΚ και τα ρεπορτάζ στην Πολωνία ασχολούνται με το μέλλον του συμπατριώτη τους.

Με τον ερχομό του στην Ελλάδα, ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, ως δανεικός από την Κράσνονταρ, ωστόσο άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με το μέλλον του, μιας και έχει συμβόλαιο έως το 2024, αλλά με τον πόλεμο δύσκολο να επιστρέψει στη Ρωσία.

Με το θέμα ασχολούνται έντονα και οι Πολωνοί, οι οποίοι κάνουν ξεκάθαρο ότι η κατάσταση δεν επιτρέπει την επιστροφή του στην ομάδα του Στόροζουκ, ενώ προσθέτουν ότι δεν θα είναι απίθανο οι «κιτρινόμαυροι» να προσπαθήσουν να τον κρατήσουν, αν φυσικά τα βρουν στο οικονομικό.

«Δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει το καλοκαίρι με τον Κριχόβιακ, ο οποίος είναι δανεικός στην ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου. Υποτίθεται ότι έχει σημαντικό συμβόλαιο με την Κράσνονταρ, αλλά δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα σε αυτή την κατάσταση», αναφέρουν αρχικά.

«Οι επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζονται και ο Πολωνός αντιτάχθηκε δυνατά στη ρωσική επίθεση και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα παίξει στα τοπικά γήπεδα», συμπληρώνει το ρεπορτάζ από την πατρίδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x