Stoiximan Super League

Στρέφεται στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς Στάνκοβιτς η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Στάνκοβιτς να μένει εκτός από τη σημερινή (01/04) προπόνηση στα Σπάτα και να μην υπολογίζεται με τους «πράσινους».

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, που την κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας και στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό (03/ 21:00) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα (01/04), ο Ματίας Αλμέιδα είδε όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, πλην του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος έμεινε εκτός.

Ο Αυστριακός, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στους «ερυθρόλευκους», αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα, η κατάστασή του θα επανεκτιμάται σε τακτά διαστήματα και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Έτσι, ο Γιώργος Αθανασιάδης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια και κόντρα στο «τριφύλλι», προερχόμενος από την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, όντας ο πολυτιμότερος στη νίκη των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x