Stoiximan Super League

Συμπλήρωσε κάρτες ο Πινέδα: Τα παιχνίδια στα οποία μπορεί να εκτίσει την ποινή του

Ο Ορμπελίν Πινέδα συμπλήρωσε κάρτες στη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη και έτσι θα πρέπει να απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Ένωσης.

Συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΚ ο Πινέδα.

Ο Μεξικανός είδε την τρίτη φετινή του κίτρινη κάρτα, στην αναμέτρηση της Ένωσης με τον Άρη, έτσι ο Μάρκο Νίκολιτς πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του για το πρωτάθλημα, δεν θα τον έχει διαθέσιμο.

Τα επόμενα τέσσερα ματς για την ΑΕΚ είναι κόντρα σε Παναθηναϊκό (30/11 εκτός), Ατρόμητο (7/12 εντός), Παναιτωλικό (14/12, εκτός) και ΟΦΗ (21/12, εντός).

Από εκεί και πέρα μία κάρτα μακριά από τιμωρία βρίσκονται είναι οι Μουκουντί, Ρέλβας, Γιόβιτς και ο τραυματίας Πιερό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x