Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Μπήκε ο Στάνκοβιτς εν όψει Ατρομήτου, την Παρασκευή κρίνεται των Αραούχο και Άμραμπατ

Έτοιμος εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο είναι ο Στάνκοβιτς. Κρίσιμη μέρα η Παρασκευή (21/1) για τη συμμετοχή των Αραούχο και Άμραμπατ.

Πίσω της άφησε το ντέρμπι (0-0) με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο η ΑΕΚ, η οποία στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την προσεχή Κυριακή (23/1, 17:15) για τη 19η αγωνιστική της Super League 1.

Στα ευχάριστα για τον Αργύρη Γιαννίκη, το ότι είδε τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση της Πέμπτης (20/1), με αποτέλεσμα να υπολογίζεται κανονικά για το ματς του Περιστερίου.

Αντίθετα, οι Νόρντιν Άμραμπατ, Σέρχιο Αραούχο, Γιεβχέν Σάκχοφ και Ζίγκα Λάτσι γυμνάστηκαν ατομικά. Σε ό, τι αφορά τους δύο πρώτους, η Παρασκευή (21/1) είναι η κρίσιμη μέρα για τη συμμετοχή τους στον αγώνα της Κυριακής, καθώς αμφότεροι θα δοκιμάσουν να μπουν κανονικά.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x