Stoiximan Super League

Αγωνία για Μουκουντί, το παλεύει για Τρίπολη ο Αραούχο

Αποφασισμένος να παίξει στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα είναι ο Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, στην οποία ο Άρολντ Μουκουντί ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος για το προσεχές ματς.

Δύο σημαντικά προβλήματα έχουν προκύψει στην ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας σήμανε συναγερμός στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς ο Σέρχιο Αραούχο είχε ένα πρήξιμο στον αριστερό προσαγωγό και οι άνθρωποι της ομάδας φοβήθηκαν πως πρόκειται για θλάση.

Τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά όσον αφορά την κατάσταση του Αργεντινού φορ, ο οποίος τελικά έχει ένα οίδημα στον τένοντα στον αριστερό προσαγωγό.

Ο Αραούχο θα πηγαίνει μέρα με τη μέρα, αλλά δείχνει αποφασισμένος να παλέψει κάθε πιθανότητα για να αγωνιστεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Την ίδια στιγμή, αγωνία επικρατεί στις τάξεις της «Ένωσης» για τον Άρολντ Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος αμυντικός ταλαιπωρείται από μία ίωση, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει καταφέρει να επιστρέψει στις προπονήσεις και θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός, πάντως, δουλεύει το δίδυμο Μήτογλου-Τζαβέλλα, από τη στιγμή που είναι τραυματίας και ο Βίντα και δίνει μάχη με το χρόνο να επιστρέψει πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x