Stoiximan Super League

Τα δύο «κλειδιά» για το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ

Το διαπραγματευτικό χαρτί εκείνων που συζητούν με τους υποψήφιους για τον πάγκο της ΑΕΚ και το επιπλέον δέλεαρ που θα παίξει ενδεχομένως ρόλο στις επαφές.

Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα του επόμενου προπονητή στην ΑΕΚ.

Η «Ένωση» είναι δεδομένο ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τεχνικούς ή με τους εκπροσώπους τους, ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμη το προσεχές διάστημα να προχωρήσει τις επαφές στο τελικό στάδιο και στη συνέχεια να προβεί σε ανακοινώσεις.

Ένα από τα… διαπραγματευτικά χαρτιά του «Δικεφάλου» στις διερευνητικές επαφές που έχουν γίνει με τους υποψήφιους για τον πάγκο της ομάδας είναι χωρίς αμφιβολία το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στα… πάτρια εδάφη αποτελεί από μόνη της ξεχωριστή στιγμή και το νέο γήπεδο, με όποιες προοπτικές υπάρχουν, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Το άλλο σημαντικό θέμα που μπορεί να επηρεάσει τις κουβέντες με προπονητές αποτελεί η συμμετοχή της «Ένωσης» στο Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Για αυτό το λόγο έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» η προσεχής αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, και η ΑΕΚ δεν θέλει να χάσει επαφή με την τρίτη (και την τέταρτη) θέση της βαθμολογίας που δίνει το απευθείας εισιτήριο για την τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x