Stoiximan Super League

Μεταγραφές υπό προϋποθέσεις στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν «καίγεται» να ενισχυθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, αλλά είναι πιθανό να πάρει παίκτη σε δύομε τρεις θέσεις. Ποια τα δεδομένα.

Τα δεδομένα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη. Οι «κιτρινόμαυροι», όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, βρίσκονται σε μίνι διακοπές, αφού ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε 12 ημέρες άδεια στους παίκτες του, ώστε να γεμίσουν μπαταρίες πριν τη μίνι προετοιμασία.

Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν για εξετάσεις στις 26 Νοεμβρίου και την επόμενη ημέρα θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα δουλέψει η ομάδα ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Ένα ερώτημα είναι αν από τον Ιανουάριο θα έχει νέα πρόσωπα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Σίγουρα θα έχει τον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα στους «κιτρινόμαυρους», τους οποίους θα ακολουθήσει στο Burgh-Haasmstede και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά.

Η ΑΕΚ δεν «καίγεται» για ενίσχυση σε συγκεκριμένη θέση, αλλά και για κάποιον παίκτη ειδικότερα. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να κινηθεί για έναν γρήγορο στόπερ, όπως και για έναν χαφ τύπου Πινέδα, που είναι πολύ σημαντικός στο αγωνιστικό πλάνο του Αργεντινού τεχνικού, ενώ δεν αποκλείεται να ψάξει την αναβάθμιση στη θέση του αριστερού μπακ, όπου πορεύεται με Μοχαμάντι και Χατζισαφί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x