Stoiximan Super League

Τα νέα «όπλα» στην ΑΕΚ του Αλμέιδα

Σιντιμπέ και Γαλανόπουλος είναι τα επιπλέον εργαλεία στη διάθεση του Αλμέιδα στην ΑΕΚ, η οποία χάνει για 10 μέρες τον Μοχαμάντι και δεν υπολογίζει τους Τσούμπερ, Άμραμπατ και Φαν Βέερτ για Λεβαδειακό.

Ευρύ ήταν το ροτέισον στο οποίο προχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αργεντινός τεχνικός άλλαξε εννιά από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Η πρώτη αλλαγή αφορούσε το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς είδαμε το πρώτο παιχνίδι του Σιντιμπέ και παράλληλα υπήρξε και η επανεμφάνιση του Γαλανόπουλου στην «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα.

Παράλληλα, ο Αλμέιδα χρησιμοποίησε ξανά τον Φράνσον και έδωσε μία ευκαιρία στον Ραντόνια που μαζί με τον Χατζισαφί είναι δύο επιπλέον λύσεις για το αριστερό άκρο μετά τον τραυματισμό του Μοχαμάντι.

Ο Ιρανός άσος υπέστη θλάση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες. Από εκεί και πέρα, εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Τσούμπερ, Άμραμπατ και Φαν Βέερτ που συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x