Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι «δικεφάλων» με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (28/04, 19:30), στην Τούμπα, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ τόνισε πως η Ένωση έχει μπροστά της άλλον έναν «τελικό», επανέλαβε πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν κατακτήσει ακόμα το πρωτάθλημα και σημείωσε πως για τον ΠΑΟΚ αυτό το ματς είναι, ουσιαστικά, το τελευταίο του χαρτί, θυμίζοντας και το άγχος, που έχουν, πλέον, οι ομάδες, για να μην τερματίσουν στην 4η θέση, ο Άρης κατακτήσει το Κύπελλο και μείνουν εκτός Ευρώπης. Υπογράμμισε ακόμη πως «το κίνητρο για τον Λουτσέσκου είναι πολύ μεγάλο», αφού έχει καιρό να νικήσει την ΑΕΚ (433 μέρες), η οποία, όπως είπε, θέλει να ζήσει δύο φιέστες και φέτος.

Πέρυσι, θύμισε, η ΑΕΚ νίκησε στο Βικελίδης και έκανε την πρώτη φιέστα τίτλου στο «Ελ. Βενιζέλος» με 6.000 κόσμο και τη δεύτερη, φυσικά, κόντρα στον Βόλο, την τελευταία αγωνιστική. «Το μομέντουμ είναι καλό για την ΑΕΚ. Μόνο ο Μουκουντί είναι στα πιτς, ο Αλμέιδα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει και τους τέσσερις μεσοεπιθετικά. Αν και νομίζω ότι Σιμάνσκι και Γιόνσον είναι πολύ δύσκολο να τους κόψεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε όσα είπε αναλυτικά:

@sporfm946 Οι @Δυό Λέρες Μόνο έκαναν τους παραγωγούς του bwinΣΠΟΡ FM να... την ακούσουν για τα καλά! #fyp #fypシ゚viral #sporfm #bwinsportfm ♬ original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x