Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Επιβεβαιώθηκε μία ώρα μετά την τοποθέτησή του ο Ηλιόπουλος που φωτογράφιζε σκοπιμότητες…»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην τοποθέτηση του Μάριου Ηλιόπουλου, που φωτογράφιζε σκοπιμότητες πίσω από διάφορα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ, στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου, μεταφέροντας τα τελευταία νέα των «κιτρινόμαυρων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα».

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο, ο ρεπόρτερ τόνισε ότι μόλις μία ώρα μετά το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, που έστειλε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, υπογραμμίζοντας ότι «στην ατζέντα της ΑΕΚ τώρα είναι μόνο τα πολύ σημαντικά επόμενα δύο παιχνίδια», κυκλοφόρησε νέο «χτύπημα» του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου Πάμπλο Ολιβέιρα. Ο τελευταίος, θυμίζουμε, προ ημερών ανέφερε πως έχει αποφασιστεί η αποχώρηση του Ματίας Αλμέιδα και χθες έγραψε: «Ρώτησα ένα άτομο που συνδέεται με την ομάδα της ΑΕΚ στην Ελλάδα για τη δήλωση του προέδρου σχετικά με τον Ματίας Αλμέιδα.

Το λέει αυτό επειδή θέλει η ΑΕΚ να επικεντρωθεί στους επερχόμενους αγώνες για τη δεύτερη θέση. Αλλά ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ριμπάλτα ψάχνει ήδη για νέο προπονητή
».

Όπως είπε, λοιπόν, ο Κώστας Κετσετζόγλου όλο αυτό είναι πολύ περίεργο και ουσιαστικά επιβεβαιώνει τον Μάριο Ηλιόπουλο, που φωτογράφιζε σκοπιμότητες. «Δεν έχει βγει τίποτα από πουθενά για προπονητές, εκτός από κάποια αστεία σενάρια», σημείωσε ο ρεπόρτερ.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε και ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x