Stoiximan Super League

Τελευταία ανάσα για την ΑΕΚ πριν την τελική μάχη τίτλου

Στην ΑΕΚ γεμίζουν μπαταρίες πριν το απαιτητικό και καθοριστικό φίνις στη σεζόν.

Τελευταία ανάσα πριν την τελική «μάχη» στην ΑΕΚ. Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους έχει δοθεί από τον Ματίας Αλμέιδα, εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Πάσχα.

Αυτή είναι και η τελευταία παύση πριν τον «καυτό» και καθοριστικό μήνυμα που ακολουθεί, στον οποίο θα κριθεί αν η Ένωση, που ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή θέση της Stoiximan Super League, θα επιστρέψει στους τίτλους.

H AEK έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά Ολυμπιακό (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Άρη (εκτός) και Βόλο (εντός), ενώ υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου Novibet με τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο όλα είναι ρευστά αυτήν τη στιγμή σε ό,τι αφορά το γήπεδο που θα γίνει.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν Δευτέρα του Πάσχα στις προπονήσεις και ίσως γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο σε ό,τι αφορά τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ταλαιπωρείται από το γόνατο (κάκωση) και συνεχίζει θεραπείες. Με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το πότε θα επιστρέψει στη δράση ο «τσίνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x