Stoiximan Super League

Τελευταία… ελπίδα για αποχώρηση Νταντσένκο

Η ΑΕΚ ελπίζει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Όλεγκ Νταντσένκο, έστω και την ύστατη στιγμή.

Να απαλλαγεί από ένα αρκετά βαρύ συμβόλαιο και έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς ελπίζει η ΑΕΚ έστω και την ύστατη στιγμή. Σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία και αύριο στην Τουρκία, δύο από τις κυριότερες ανοιχτές «αγορές» στην Ευρώπη.

Στην «Ένωση» ελπίζουν να βρεθεί ομάδα για να πάρει τον Όλεγκ Νταντσένκο, έστω και με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Ο 27χρονος άσος αγοράστηκε για 400.000 ευρώ από τη Ρούμπιν Καζάν, αλλά έδειξε πως δεν μπορεί να προσφέρει και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024.

Στη Ρωσία έχει καλό όνομα και οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για κάποιον ενδιαφερόμενο. Φυσικά όσο υπάρχουν ανοιχτές μεταγραφικές περίοδοι είναι πάντα πιθανή και κάποια άλλη αποχώρηση, εφόσον φυσικά προκύψει ικανοποιητική πρόταση.

Για τον Νταντσένκο φαίνεται πως δεν υπάρχει ελπίδα να αγωνιστεί στη φετινή ΑΕΚ, καθώς στη θέση του δεξιού μπακ υπάρχουν πλέον τρεις επιλογές, οι Μισλέν, Μπακάκης και Ρότα, ενώ αν θεωρηθεί... εξτρέμ, η θέση είναι καπαρωμένη από τον Λιβάι Γκαρσία και εκεί μπορεί να παίξει και ο Νόρντιν Άμραμπατ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x