Stoiximan Super League

Ετοιμάζει… αποστολή στην Ισπανία ο Παπαδημητρίου

Ταξίδια για να τσεκάρουν από κοντά υποψήφιους στόχους κάνουν συνεχώς στην ΑΕΚ ενόψει του Ιανουαρίου και ο Γιάννης Παπαδημητρίου φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία.

Έτοιμοι για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θέλουν να είναι στην ΑΕΚ και για αυτό το λόγο έχουν αρχίσει από τώρα να παρακολουθούν παίκτες από πολλές ευρωπαϊκές αγορές.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», ο Στάθης Ταυλαρίδης (με εμπειρία και γνωριμίες στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα) έχει ρίξει το βάρος στη Γαλλία, όπου μπορεί να προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή για την «Ένωση».

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική χώρα που τσεκάρουν ή θα παρακολουθήσουν από κοντά ποδοσφαιριστές οι «κιτρινόμαυροι».

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Παπαδημητρίου, αναμένεται το προσεχές διάστημα να βρεθεί στην Ισπανία, όπου μπορεί να βρει ποδοσφαιριστές από την Primera ή την Segunda Division που να πληρούν τις προδιαγραφές που έχουν θέσει στην ΑΕΚ.

Ο Παπαδημητρίου λατρεύει την ισπανική αγορά, την οποία επισκέπτεται από την εποχή που ήταν στην Ξάνθη, και κατά καιρούς έχει εντοπίσει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x