Stoiximan Super League

«Τρέλα» Στάνκοβιτς: Θέλει να πάει Τρίπολη με την ΑΕΚ

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα, αλλά θέλει να πάει με την αποστολή στην Τρίπολη.

Η επέμβαση καθαρισμού που έκανε προ ημερών ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα τον κρατήσει εκτός αγώνων της ΑΕΚ μέχρι τις αρχές του 2022. Ωστόσο ο Αυστριακός τερματοφύλακας έδειξε πόσο έχει αρχίσει να «δένεται» με την ομάδα, καθώς εξέφρασε την επιθυμία να ακολουθήσει την αποστολή στην Τρίπολη, παρότι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα το Σάββατο (19:30).

Μάλιστα ο 29χρονος γκολκίπερ πήγε χθες στα Σπάτα στην προκαθορισμένη ώρα για τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό, προκειμένου να έχει και τυπικά τη δυνατότητα να ταξιδέψει με την ομάδα στην Τρίπολη. Ακόμη δεν είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσει την αποστολή, αλλά και μόνο η επιθυμία που δείχνει να βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του είναι κάτι που σχολιάστηκε θετικά, πέρα φυσικά από τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει φέτος.

Την εστία της «Ένωσης» απέναντι στον Αστέρα θα υπερασπιστεί ο Παναγιώτης Τσιντώτας αντικαθιστώντας τον Στάνκοβιτς, που έχει ήδη αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης προκειμένου να επανέλθει με το νέο έτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x