Stoiximan Super League

Δεν ήταν πρωτόγνωρο τα δύο σερί «διπλά» εναντίον της ΑΕΚ

Ο Κώστας Μπράτσος νίκησε για δεύτερη φορά την «Ένωση», αλλά κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν για τους «κιτρινόμαυρους».

Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με την ΑΕΚ μετράει ο Βόλος, μετά την επικράτηση με 1-0 στη Ριζούπολη για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μαγνησίας είχε κερδίσει δύο φορές την «Ένωση» τη σεζόν 2020/21 με 1-0 στο Πανθεσσαλικό, μία για πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο και το σερί χάλασε στο 1-3 πέρσι για τη Σούπερ Λίγκα.

Ο Βόλος, όμως, έγινε η δεύτερη ομάδα που καταφέρνει να πετύχει δύο διαδοχικά «διπλά» στο γήπεδο της ΑΕΚ μετά το 2-1 στο ΟΑΚΑ, στις 30 Ιανουαρίου. Η προηγούμενη ομάδα που είχε καταφέρει κάτι ανάλογο ήταν ο Ατρόμητος, ο οποίος είχε κερδίσει με 1-0 στις 23 Οκτωβρίου 2017 και με 2-0 στις 11 Νοεμβρίου 2018.

Προπονητής για τους Περιστεριώτες τότε ήταν ο Νταμίρ Κάναντι, επομένως ο Κώστας Μπράτσος έρχεται δεύτερος και σε αυτή την κατηγορία, τον προπονητή που έχει δύο σερί «διπλά» εναντίον της ΑΕΚ.

Η πρωτιά που κατέγραψαν οι Θεσσαλοί ήταν πως έγιναν η πρώτη ομάδα που νίκησε δύο φορές στην έδρα της «Ένωσης», μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x