Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Την Κυριακή η «πρώτη», φιλικό με Γκενκ στις 16 Ιουλίου

Την Κυριακή (3/7) θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν η ΑΕΚ. Έκλεισαν φιλικό με την Γκενκ στις 16 Ιουλίου οι «κιτρινόμαυροι».

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει σιγά-σιγά η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αρχίσουν με ιατρικά και εργομετρικά την προσεχή Παρασκευή (1/7) και το Σάββατο (2/7), αντίστοιχα, με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε γκρουπ. Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Κυριακής (3/7, 09:30). Να σημειωθεί ότι οι διεθνείς θα ενσωματωθούν στις 6 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας της «Ένωσης» θα διεξαχθεί στην Ολλανδία από τις 12 Ιουλίου και για συνολικά 17 μέρες. Μάλιστα, σ' αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Γκενκ -αντί για την Άλκμααρ, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο- στο Βέλγιο (16:00 τοπική ώρα), το οποίο αποτελεί και το πρώτο επιβεβαιωμένο φιλικό της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Γενικά, έχουν σημειωθεί ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα της ΑΕΚ, τις οποίες αναμένεται να ανακοινώσει το κλαμπ το επόμενο διάστημα. Μέχρι στιγμής, έχει προγραμματιστεί να δώσει φιλικές αναμετρήσεις και με τις Χέρενφεν, Φόλενταμ, Ομόνοια, καθώς και με τον Βόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x