Stoiximan Super League

Το πάνω χέρι για Αθανασιάδη η ΑΕΚ

Το παρασκήνιο της παραχώρησης του Γιώργου Αθανασιάδη στην Σερίφ, τα κέρδη της ΑΕΚ και η προοπτική να υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη (μεγάλη) ομάδα.

Από τους πρωταγωνιστές της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ήταν χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος βοήθησε την Σερίφ να πάρει μία σπουδαία νίκη μέσα στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ.

Αρκετοί αναρωτήθηκαν τον λόγο για τον οποίο η ΑΕΚ έδωσε τον Έλληνα τερματοφύλακα στην πρωταθλήτρια Μολδαβίας. Όμως η αλήθεια είναι ότι η «Ένωση» το καλοκαίρι πήρε τον Στάνκοβιτς και ο 28χρονος γκολκίπερ δεν ήθελε να μείνει σε δεύτερο ρόλο στην ομάδα.

Κάπως έτσι προέκυψε η λύση της Σερίφ, η οποία πήρε με χαμηλό «ενοίκιο» τον παίκτη και η ΑΕΚ δεν ήθελε να μπει οψιόν αγοράς 300.000 ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, μεταξύ των δύο ομάδων συμφωνήθηκαν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων, όπως η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, οι συμμετοχές στην ομάδα από την Μολδαβία και κάποια άλλα που αποτελούν έξτρα ποσά για τον «Δικέφαλο».

Με εμφανίσεις όπως η προχθεσινή, ο Αθανασιάδης ανεβάζει την χρηματιστηριακή του αξία και μπορεί, πέρα από κάποια πρόταση των Μολδαβών, να υπάρξει κάποια άλλη προσφορά από μεγαλύτερη ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x