Stoiximan Super League

Με πλάνο Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Οι σκέψεις και οι διαθέσιμες επιλογές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Κρίσιμο είναι για την ΑΕΚ το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η «Ένωση» βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με δύο βαθμούς λιγότερους από το «τριφύλλι» (52 έναντι 54) και χρειάζεται τη νίκη με την οποία θα αναδιαμορφώσει τα δεδομένα με φόντο το ένα (ή και δύο αν δεν πάρει ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο) εισιτήριο για το Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν αντιληφθεί πλήρως πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο για το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας, αν και τα επόμενα ματς που ακολουθούν δεν θα είναι αδιάφορα για τον ίδιο στόχο.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, από τη μεριά του, έχει ετοιμάσει τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό του και συγκεκριμένες απουσίες. Εκτός πρώτα από όλα (και μέχρι το τέλος της σεζόν) είναι ο Σέρχιο Αραούχο, ο Βράνιες δεν υπολογίζεται και ο Σιμόες θα απουσιάσει από την μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου».

Εκτός πλάνων είναι επίσης ο Γέβτιτς και ο Γαλανόπουλος και, όπως γίνεται κατανοητό, τα… κουκιά είναι μετρημένα για τον Έλληνα τεχνικό.

Η λογική λέει ότι η ΑΕΚ θα πάει με πλάνο… Τούμπας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Μάνταλο, Κριχόβιακ, Γκαρσία, Τσούμπερ και Άμραμπατ να είναι εκείνοι που αναμένεται να ξεκινήσουν κόντρα στους «πράσινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x