Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σωστός και επικοινωνιακός ο Αλμέιδα»

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη, ο οποίος αναφέρθηκε στον Ματίας Αλμέιδα, στις αλλαγές στη βασική ενδεκάδα ενόψει ΠΑΣ αλλά στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της «Ένωσης».

Στην ανοιχτή, προς τους δημοσιογράφους, προπόνηση που πραγματοποίησε την Τετάρτη (31/8) η ΑΕΚ αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου ο Γιώργος Τσακίρης.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στα όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα προς τους εκπροσώπους Τύπου, χαρακτηρίζοντάς τον ως σωστό και επικοινωνιακό. Υπενθυμίζεται ότι ο τεχνικός του «δικεφάλου», μεταξύ άλλων, μοιράστηκε την επιθυμία του να παρευρίσκονται όποτε γίνεται οι δημοσιογράφοι στις προπονήσεις της ομάδας του -και να εκφράζουν τις απορίες τους- έτσι ώστε να ενημερώνεται σωστά και ο κόσμος.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στις αλλαγές, στις οποίες προσανατολίζεται να προχωρήσει σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας ο Αργεντινός τεχνικός ενόψει του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (4/9). Απ' ό, τι φαίνεται ο Μουκουντί θα ξεκινήσει με τους βασικούς, όπως και οι Γκατσίνοβιτς και Λιβάι.

Τέλος, στάθηκε και στα ονόματα των Εκουμπάν και Μπαλοτέλι που ακούστηκαν για τη θέση του φορ, ενώ τόνισε ότι παραμένει ανοιχτό του Μοχαμάντι, δεδομένου ότι ο Ιρανός μπακ δεν επιλέγεται στη βασική ενδεκάδα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x