Stoiximan Super League

Τσακίρης: Ίσως Κοσίδης στην κορυφή με ΟΦΗ - Όλα πήγαν στην αγωνιστική όπως ήθελε η ΑΕΚ

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της Ένωσης, Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο χθεσινό ματς της Ένωσης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Επιπλέον, μίλησε και για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος βγήκε αναγκαστική αλλαγή και η ΑΕΚ περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής του παίκτη.

«Περιμένουμε τη μαγνητική του Λιβάι Γκαρσία και τα αποτελέσματα. Ένιωσε ένα τράβηγμα και βλέπουμε αν θα είναι απλά τράβηγμα ή θλάση.

Είναι δύσκολη συγκυρία γιατί στο ματς με τον ΟΦΗ δύσκολα θα παίξει (και θα απουσιάζουν επίσης οι Αραούχο, Φαν Βέερτ). Ο Αλμέιδα πιστεύει σε όλους τους παίκτες του, πάντως. Έβαλε τον Τσούμπερ σε ρόλο φορ με τον Αστέρα για να τον ετοιμάσει για τον ΟΦΗ και πήρε πράγματα από τον Ελβετό στο χθεσινό ματς.

Εγώ πιστεύω πάντως πως ο Κοσίδης έχει προβάδισμα για το ματς στην Κρήτη, θα το δούμε όμως και μέσα στην εβδομάδα από τις προπονήσεις αλλά έχει και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ενδιάμεσα και θα περιμένουμε»,
ανέφερε αρχικά.

«Η εικόνα είχε πολύ καλή εικόνα απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, όπως ο Αστέρας. Δεν στέκομαι στις 32 τελικές που έφτιαξε αλλά ότι έκανε 8 καθαρές φάσεις, όμως πρέπει να γίνει και πιο αποτελεσματική πάντως. Όλα σε αυτή την αγωνιστική πήγαν καλά για την ΑΕΚ, οπότε μπορεί με το ματς λιγότερο με τον Ατρόμητο να βρεθεί μόνη πρώτη», συμπλήρωσε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

Τέλος αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με το αεροσκάφος του που πήρε φωτιά στην απογείωση του από το Ντουμπάι.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x