Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Θα πρέπει να ικανοποιηθεί στον απόλυτο βαθμό για να πουλήσει τον Γκαρσία η ΑΕΚ»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, όπως τα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για το σίριαλ του καλοκαιρού που ακούει το όνομα Λιβάι Γκαρσία και τη θέση της ΑΕΚ που δεν... αλλάζει, μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε ότι η στάση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ξεκάθαρη τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο 25χρονος δεν πωλείται και σίγουρα θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τα πρώτα προκριματικά παιχνίδια του Champions League με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ή την Αστάνα.

Επίσης, ανέφερε ότι πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις, καθώς για να πει το «ναι» η ΑΕΚ θα πρέπει να ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό τις απαιτήσεις της, οι οποίες -όπως εκτίμησε- μπορεί να είναι 20 εκατ. ευρώ αποκλειστικά για τα ταμεία της, πέραν του ποσοστού που κρατάει ο ατζέντης του Γκαρσία και η Μπεϊτάρ.

Τέλος, πρόσθεσε πως ο ίδιος ο παίκτης δεν πιέζει τις καταστάσεις για να αποχωρήσει, δεδομένα σκέφτεται τα όσα συμβαίνουν, ενώ και η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να βελτιώσει, κατά πολύ, τις οικονομικές του απολαβές, οι οποίες θα φτάνουν ετησίως στο ένα εκατ. ευρώ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x