Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έχει μια 17άδα παικτών πρώτης γραμμής η ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε για τη δουλειά που κάνει ο Ματίας Αλμέιδα και παρουσιάζει δύο… σχεδόν ισάξιες ενδεκάδες, αλλά και τη συνέχεια για την ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Γύρω από τον Ματίας Αλμέιδα κινούνται οι τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ, όπως είναι λογικό, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει φτιάξει μια ομάδα που διαρκώς βελτιώνεται και εντυπωσιάζει.

Κάτι που φυσικά τόνισε και ο Γιώργος Τσακίρης: «Όσο περνάει ο καιρός, η ΑΕΚ θα έχει μόνο κέρδη. Ελάχιστοι έχουν… καπαρωμένη τη θέση τους στην ενδεκάδα. Οι τερματοφύλακες είναι οι μόνοι που δεν ανησυχούν, ο Λιβάι Γκαρσία επίσης», ανέφερε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, υποστήριξε πως η Ένωση έχει μια 17άδα παικτών πρώτης γραμμής, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι νίκησε τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο με την «περσινή ενδεκάδα», η οποία είχε ακούσει αρκετά από τον κόσμο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πιθανή ενδεκάδα ενόψει Λεβαδειακού, η οποία δεν αναμένεται να έχει εκπλήξεις και αν υπάρξει κάποια αλλαγή, τότε αυτή θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας για να πάρει ανάσες ο Χατζισαφί.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x