Η ΑΕΚ προσπαθεί να αλλάξει σελίδα και να βρει εκ νέου τα πατήματά της μετά τις δύο απανωτές ήττες από τον Ολυμπιακό.
Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πώς ο Ματίας Αλμέιδα δεν πρόκειται τη δεδομένη στιγμή να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ σημαντική αναμέτρηση που έχει να δώσει η Ένωση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, για την τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League.
«Δεν έχει τεθεί κανένα θέμα απομάκρυνσης του Αλμέιδα από τον πάγκο της ΑΕΚ. Αν υπήρχε επιθυμία να γίνει μία τέτοια μεγάλη αλλαγή, τότε το κλαμπ από μόνο του θα την είχε επικοινωνήσει. Αυτά που ειπώθηκαν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό γίνονται πράξη και συνεχίζουν να πορεύονται μαζί. Είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι απέναντι στον Άρη και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτεί τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Αναγκαστικά βασικοί θα είναι οι Σιμάνσκι και Λιούμπιτσιτς», τόνισε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων».
Ακούστε όλο το ρεπορτάζ:
Διαβάστε Επίσης
Βαλέρι: «Έπρεπε να αποβληθεί ο Μήτογλου για το χτύπημα στον Τζολάκη» Τσακίρης: Δικαιολογημένη η απογοήτευση, αλλά δεν πρέπει να καταπιεί την ΑΕΚ - Ενθαρρυντικές οι δηλώσεις Αλμέιδα-παικτών Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ ξαναμαζεύει τα κομμάτια της και οφείλει να δείξει αν έχει ψυχικά αποθέματα…» Ντέμης: «Φοβισμένη η ΑΕΚ, φοβισμένος ο Αλμέιδα - Δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει το ποδόσφαιρο του Μεντιλίμπαρ»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






