Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την κρίσιμη και άκρως επικίνδυνη αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πιθανή 11άδα της Ένωσης, αλλά και για τα μεταγραφικά σενάρια που σιγά σιγά φουντώνουν.
Αρχικά ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε πως είναι σημαντικό ότι η ΑΕΚ πηγαίνει χωρίς απουσίες στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Δύσκολα ο Νίκολιτς να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην 11άδα της Ένωσης, ενώ ο Γιόβιτς έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον Ζίνι. Μία θέση παίζει ανάμεσα στον Περέιρα και τον Γκατσίνοβιτς.
Στη συνέχεια τόνισε ότι συνεχίζουν τα δημοσιεύματα για κεντρικούς αμυντικούς, τα ονόματα που ακούγονται ωστόσο δεν ενδιαφέρουν την ΑΕΚ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






