Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορύφωση των διαπραγματεύσεων για τον αντί-Πινέδα»

Στα μεταγραφικά πλάνα της ΑΕΚ στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά την παραχώρηση του Ορμπελίν Πινέδα στη Μοντερέι, η ΑΕΚ έχει ένα τεράστιο κενό στη μεσαία της γραμμή και ο Χαβιέ Ριμπάλτα τρέχει για να το καλύψει το συντομότερο δυνατόν.

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την υπόθεση του χαφ που παλεύει να κλείσει η ΑΕΚ, ενώ στάθηκε και στο χρονικό πλαίσιο που αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της Ένωσης ανέφερε πως ο Ριμπάλτα έγινε έξαλλος με τις διαρροές από το Ισραήλ στην υπόθεση του Κάνγκουα. Πλέον ο Ισπανός δουλεύει δύο υποθέσεις για αντί-Πινέδα οι οποίες δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στην κορύφωση.

Στη συνέχεια τόνισε ότι στόχος και επιθυμία της ΑΕΚ είναι η μεταγραφική υπόθεση αυτή να κλείσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x