Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ματς με μεγάλη υποχρέωσης νίκης για την ΑΕΚ αυτό με τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Τσακίρης στάθηκε στο ψυχολογικό μπουστάρισμα που πήρε η ΑΕΚ με το «διπλό» στο Μπράιτον, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στο ψυχολογικό μπουστάρισμα που πήρε η ΑΕΚ μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπράιτον, αλλά και τη μεγάλη υποχρέωση νίκης που έχει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή οι «Μπάσχετοι», ο ρεπόρτερ της Ένωσης τόνισε επίσης πως πιθανότατα το δίδυμο Μήτογλο-Σιμάνσκι θα παραμείνει στα στόπερ.

«Έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο μπουστάρισμα από ένα τέτοιο διπλό για να κάνει κάτι αντίστοιχο στη Λεωφόρο. Του τύπου πάμε να το ξανακάνουμε. Διαφορετικές ομάδες, διαφορετικοί αντίπαλοι.

Είναι καλύτερη η εκδοχή του Παναθηναϊκού φέτος νομίζω, ο Γιοβάνοβιτς έχει αποδείξει πως δεν κάθεται να το πολυμελετήσει πολύ το έργο και δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ πολλές φάσεις. Η ΑΕΚ θέλει παιχνίδι με ρυθμό, ένταση, άμεση μετάβαση και γρήγορο passing game, πίεση πολύ ψηλά.

Λογικά είναι έξω και οι τρεις (σς. Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί). Η λογική λέει ότι το δίδυμο στα στόπερ θα παραμείνει το ίδιο με την Μπράιτον, δηλαδή Μήτογλου-Σιμάνσκι, με τους Ρότα, Μοχαμάντι στα πλάγια. Δεν έχουμε και τις μετρήσεις για να ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι κάθε παίκτης. Για παράδειγμα, ο Σιμάνσκι έχει παίξει ήδη δύο σερί απαιτητικά ματς, πάντως, με Ολυμπιακό και Μπράιτον.

Είναι ματς με μεγάλη υποχρέωση νίκης για την ΑΕΚ, όχι γιατί θα χάσει κάτι ή θα τελειώσει κάτι αν ηττηθεί, αλλά γιατί με μια νίκη μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού θα πάρει μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα και θα φωνάξει πως εγώ είμαι εδώ για να υπερασπιστώ το πρωτάθλημά μου»
, τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x