Stoiximan Super League

Γέμισαν παιδιά τα Σπάτα: Το σημαντικό τουρνουά της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ «Fair Play Cup»

Τη διεξαγωγή του σημαντικού τουρνουά «Fair Play Cup» διοργανώνει η Ακαδημία της ΑΕΚ στα Σπάτα, τα οποία -σε πολύ ωραίες εικόνες- γέμισαν από 500 περίπου παιδιά!

Η έναρξη του τουρνουά «Fair Play Cup» έλαβε χώρα το Σάββατο (15/6).

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να φιλοδοξούν να το καθιερώσουν.

Εξάλλου, οι εικόνες ήταν υπέροχες, με περίπου 500 παιδιά να γεμίζουν τα γήπεδα των Σπάτων.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και το σχετικό βίντεο:

Άρχισε σήμερα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων το τουρνουά FAIR PLAY CUP που διοργανώνει η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με συμμετοχή περίπου 500 παιδιών από Ακαδημίες όλης της Ελλάδας.

Συμμετέχουν ομάδες της ηλικιακής κατηγορίας Κ12 σε δύο ομίλους (Θύελλα Καμαρίου, Πήγασος Κορίνθου, Αγροτικός Αστέρας, Kicks Academy, Νίκη Βόλου, Κάνηθος στον Α' Ομιλο και Coerver, Falcons, Νηρέας Πάρου, FC Tripoli, AO Αγίου Νικολάου Κρήτης, ΑΟ Αυλίδας στον Β' Ομιλο) και Κ14 σε έναν όμιλο (Πήγασος Κορίνθου, Coerver, Νηρέας Πάρου, ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου, Ξηρόπολη, ATLAS Πατρών). Το πρόγραμμα Κ14 θα ολοκληρωθεί αύριο με τη διεξαγωγή των τελικών, ενώ το πρόγραμμα της ηλικιακής κατηγορίας Κ12 θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή των τελικών τη Δευτέρα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x