Stoiximan Super League

Το sport-fm.gr στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα - Δείτε βίντεο

Το sport-fm.gr δίνει το «παρών» και στη σημερινή (12/10), ανοικτή στους δημοσιογράφους, προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην «OPAP Arena».

Συνεχίζεται δίχως… φρένο η δουλειά στην ΑΕΚ! Η «Ένωση» έχει αφήσει πίσω της τη σπουδαία εμφάνιση της (και) στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, με την προσοχή της να έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, την Κυριακή (16/10, 16:00) για την 8η αγωνιστική της Super League 1. Ένα παιχνίδι που θα τη βρει εκ νέου στη φυσική της έδρα, την «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena», η οποία αναμένεται να είναι και πάλι κατάμεστη.

Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα (12/10), οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν ανοικτή προπόνηση στα Σπάτα. Για ακόμα μία φορά υπήρχε αρκετό κέφι και διάθεση (δείγμα του εξαιρετικού κλίματος στις τάξεις τους αλλά και της καλής πορείας της ομάδας), όπως φυσικά και πολλή δουλειά! Το sport-fm.gr έδωσε το «παρών» και σας μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα από τα όσα δουλεύει ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του.

ΑΕΚ: Το sport-fm.gr στην προπόνηση στα Σπάτα

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε -μεταξύ άλλων- ασκήσεις ανάπτυξης με συνδυαστικό παιχνίδι (από τις δύο πλευρές αλλά και από τον άξονα), έντασης, καθώς και αρκετή δουλειά στο συντονισμένο και συνεχές πρέσινγκ για την ανάκτηση της μπάλας (η οποία ολοκληρωνόταν με τελειώματα φάσεων). Από εκεί και πέρα, δουλεύτηκε και το ένας εναντίον ενός και οι μεταβιβάσεις (με την ταυτόχρονη φόρτωση της περιοχής).

Μάλιστα, στο φινάλε πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο 1/3 του γηπέδου. Η μία ομάδα αποτελούταν από τους Χατζηεμμανουήλ, Σιντιμπέ (που ανεβάζει όλο και περισσότερο ρυθμούς), Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Μουστακόπουλο, Γιόνσον, Ελίασον, Πινέδα, Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία. Την άλλη συνέθεταν οι Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Φράνσον, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και Κοσίδης.

ΑΕΚ: Το sport-fm.gr στην προπόνηση στα Σπάτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του προγράμματος ο Αλμέιδα τα είπε για αρκετή ώρα με τον Αραούχο. Συνομιλία είχαν και οι Μπρούνο Άλβες και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι με τους Μήτογλου και Μοχαμάντι, αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, ο Γιόνσον έκανε έξτρα δουλειά στη φυσική κατάσταση. Ταυτόχρονα, σε κοινή άσκηση, οι Ρότα και Σιμάνσκι έβρισκαν με διαγώνια γεμίσματα τους Μοχαμάντι και Ελίασον, οι οποίοι σέντραραν για τον Κοσίδη που εξασκούσε τα τελειώματά του. Στο τέρμα ήταν ο Θεοχάρης.

Από το κανονικό πρόγραμμα απουσίαζαν οι Άμραμπατ και Μάνταλος, οι οποίοι έκαναν αποφόρτιση και θεραπεία. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ένιωσε λίγο βαρύ το γόνατό του, ενώ ο Έλληνας άσος είχε μια ενόχληση στη μέση. Εν αντιθέσει με τον Γαλανόπουλο, ο οποίος (όπως διαπιστώσατε και από τα πρόσωπα του διτέρματος) προπονήθηκε κανονικά. Από εκεί και πέρα, ο Στάνκοβιτς παρέμεινε εκτός λόγω της ίωσης, ενώ ο Φαν Βέερτ συνέχισε το ατομικό.

Δείτε βίντεο από τα πρώτα κομμάτια του προγράμματος:





Της... μιλάει ακόμη ο Ματίας Αλμέιδα!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x