Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πρέπει να βρει τον εαυτό της η ΑΕΚ και να κάνει καλό φίνις - Πρόβλημα στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.

Το δικό του σχόλιο για την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ τόνισε χαρακτηριστικά «αυτό είναι το ποδόσφαιρο, την προηγούμενη Κυριακή τέτοια ώρα γινόταν χαμός με ένα γκολ στο 91' και σήμερα έγινε το ανάποδο σε ένα ματς, που φαινόταν, ουσιαστικά, ότι η ΑΕΚ το έχει κερδίσει».

Και συνέχισε: «Από την κανονική διάρκεια είχε να της συμβεί αυτό. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι, που πήγε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ ήταν ακίνδυνος, η ΑΕΚ έβαλε ένα φανταστικό πρώτο γκολ και πέρασε το πρώτο ημίχρονο χωρίς κανέναν κίνδυνο».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 2-0, είπε: «Προσπάθησε να κάνει κάτι, που δείχνει ότι δεν μπορεί να κάνει: Να κρατήσει αποτέλεσμα. Δέχθηκε ένα γκολ από πεσμένο παίκτη ανάμεσα σε τρεις παίκτες της. Ακόμα και ο Αθανασιάδης μπορούσε να κάνει κάτι και να πιάσει την μπάλα. Έχει πρόβλημα η ΑΕΚ στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων. Για μένα πρέπει να βρει τον εαυτό της η ΑΕΚ και να κάνει καλό φίνις».

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x