Stoiximan Super League

«Τρέλα» για το ντέρμπι στην ΑΕΚ

Μόνο με μία απουσία φαίνεται πως θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, με τους «κιτρινόμαυρους» να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Έτοιμη και σχεδόν πλήρης για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, είναι η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της και το μοναδικό ερωτηματικό στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη αποτελεί η συμμετοχή του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στη χθεσινή προπόνηση.

Όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα δώσει το «παρών» σε αυτό το σπουδαίο ματς, με τον Μήτογλου και τον Βράνιες να αποτελούν το δίδυμο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας κόντρα στους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα, απομένει να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις του προπονητή, ο οποίος φαίνεται πως θα διατηρήσει το 4-2-3-1 για τον «Δικέφαλο».

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα, ο Μισελέν φαίνεται πως έχει προβάδισμα έναντι του Ρότα για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Σιμάνσκι φαίνεται πως θα ξεκινήσει δίπλα στον Σιμόες.

Στην επίθεση, τώρα, αν ξεκινήσουν οι Αραούχο και Τσούπερ, τότε ένας εκ των Μάνταλου, Άμραμπατ και Λιβάγι Γκαρσία θα μείνει εκτός, αλλά μένει να φανεί αν ο Αργεντινός φορ ή ο Ελβετός μεσοεπιθετικός είναι στο 100% για το αυριανό ντέρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x