Stoiximan Super League

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Η ατάκα του για το… πάθος που θα βγάζει η «Αγια-Σοφιά»

Ο Ματίας Αλμέιδα ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά της συμφωνίας του με την ΑΕΚ, θα δει το ερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα αποχωρήσει από την Ελλάδα. Τι είπε για το νέο γήπεδο.

Προπονητής της ΑΕΚ θεωρείται πλέον ο Ματίας Αλμέιδα! Ο Αργεντινός τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά της συμφωνία του, υπογράφοντας το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Η εποχή Αλμέιδα στην ΑΕΚ θα ξεκινήσει από τις 17 Μαΐου, ενώ οι ανακοινώσεις και η παρουσίασή του αναμένονται μετά το τέλος των υποχρεώσεων των «κιτρινόμαυρων», ενώ από τους ανθρώπους της Ένωσης πήρε αναλυτικό φάκελο με όλα τα στοιχεία της ομάδας.

Κάπως έτσι, ο Αργεντινός τεχνικός ουσιαστικά ξεκινάει την προεργασία και την προετοιμασία του, ενώ στο φινάλε της σεζόν θα έρθει για να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας. Ο Αλμέιδα θα παρακολουθήσει από το ΟΑΚΑ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη Δευτέρα αναμένεται να αποχωρήσει.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως ο Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε το πρωί στην «Αγια-Σοφιά OPAP Arena», μένοντας εντυπωσιασμένος από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. «Είναι ξεκάθαρο πως αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x