Stoiximan Super League

Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης μετά το 2023 η ΑΕΚ

Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης η ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά με την προϋπόθεση να γίνει με καλή οργάνωση.

Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης και της αλλαγής του καταστατικού της λίγκας, ώστε αυτή να ισχύσει από το 2023, είναι η ΑΕΚ, την ώρα που η πρεμιέρα της Super League 1 έχει αναβληθεί.

Οι «κιτρινόμαυροι», που έχουν υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Cosmote TV, θέτουν ως προϋπόθεση να ψηφιστεί το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, που ήταν η ψήφιση της προκήρυξης για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Κάτι που εκφράστηκε και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου.

Η προκήρυξη δεν ψηφίστηκε τελικά, οπότε κρίθηκε και νομικά ότι δεν θα μπορούσε να γίνει η δεύτερη ψηφοφορία για την αλλαγή του καταστατικού και τη θέσπιση της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης από το 2023.

Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προσβληθεί νομικά, αφού είναι πέντε τα άρθρα που πρέπει να αλλάξουν στο καταστατικό της λίγκας.

Ο «Δικέφαλος» λοιπόν έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι υπέρ της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης αρκεί βεβαίως να γίνει σωστά και οργανωμένα με την θέσπιση όλων των απαραίτητων διατάξεων. Αν λοιπόν τη Δευτέρα (23/08) έχει βρεθεί λύση με το τηλεοπτικό και ψηφιστεί η προκήρυξη για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θα ψηφίσει υπέρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x