Stoiximan Super League

Υπό το βλέμμα Αλμέιδα με Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ΑΕΚ για πρώτη φορά στο γήπεδό της θα έχει ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αργεντινή.

Μία εβδομάδα επί ελληνικού εδάφους συμπληρώνει σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος αποτελεί τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ που ανέλαβε την «ιερή» υποχρέωση να την οδηγήσει στην «Αγια-Σοφιά».

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε παρακολουθήσει ζωντανά την ομάδα στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με τους ιθύνοντες του συλλόγου για την στελέχωση του ρόστερ.

Ο προπονητής πήγε και στα Σπάτα, όπου διαπίστωσε από κοντά την εικόνα που έχουν οι εγκαταστάσεις της «Ένωσης» και περιηγήθηκε στο νέο γήπεδο της ομάδας που θα δίνει εντολές από τη νέα σεζόν.

Ο Αλμέιδα αναμένεται να βρεθεί στα επίσημα του ΟΑΚΑ, όπου θα παρακολουθήσει από κοντά το επόμενο ντέρμπι του «Δικεφάλου» με τον Παναθηναϊκό και θα έχει μία πρώτη επαφή με τους οπαδούς της ομάδας.

Στη συνέχεια, ο 48χρονος τεχνικός θα αναχωρήσει με προορισμό την πατρίδα του, για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα για να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα και να προετοιμάσει το πλάνο για τη νέα χρονιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x