Stoiximan Super League

Υπολογίζεται κανονικά για Ατρόμητο ο Σιμάνσκι!

Ο Σιμάνσκι επέστρεψε στην Αθήνα και γυμνάστηκε ατομικά, αλλά μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ξεκαθαρίζεται ότι θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Γιαννίκη για το ματς με τον Ατρόμητο!

Καλά τα νέα για την ΑΕΚ και φυσικά για τον Νταμιάν Σιμάνσκι!

Για τον Πολωνό, θυμίζουμε, υπήρχε ανησυχία, καθώς αποκλείστηκε από τα δύο ματς της εθνικής του και στα ρεπορτάζ από την Πολωνία γινόταν λόγος για ένα τέντωμα στον σύνδεσμο στο γόνατο. Αν ίσχυε αυτό, τότε θα χρειαζόταν να μείνει εκτός για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Ο Σιμάνσκι, ωστόσο, που βρίσκεται, πλέον, στην Αθήνα, εξετάστηκε σήμερα (11/10) στο Ιατρικό Κέντρο από τον Παντελή Νικολάου και το γόνατο του είναι εντάξει! Προπονήθηκε ατομικά, αλλά αναμένεται να μπει άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το ματς με τον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, η πρώτη υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Αργύρη Γιαννίκη.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα,

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ενημέρωσή της υπενθυμίζει, επίσης, πως ο Κώστας Γαλανόπουλος χειρουργήθηκε επιτυχώς από τον Ολλανδό γιατρό, Νικ Φαν Ντάικ, στην Πίζα της Ιταλίας, για την αποκατάσταση της δεξιάς ποδοκνημικής του.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x