Stoiximan Super League

Μέσα στην εβδομάδα η απόφαση για τον προπονητή στην ΑΕΚ

Η κρίσιμη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ είναι αυτή, με τους υπεύθυνούς της ομάδας να έχουν σκοπό να τελειώσουν το ζήτημα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα πρέπει να αναμένεται η απόφαση των υπεύθυνων της ΑΕΚ για το πόστο του νέου προπονητή. Όπως αρχικά ήταν στον προγραμματισμό, ο σκοπός ήταν να κλείσει το ζήτημα μέχρι το τέλος του Απριλίου. Κάτι τέτοιο καθιστά την τρέχουσα εβδομάδα ως και αυτή στην οποία θα ληφθεί η απόφαση. Το μεγάλο ζήτημα, είναι το ποιος θα πάρει το χρίσμα από τους προπονητές που είναι στο στόχαστρο της ομάδας.

Η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει στο σημερινό της φύλλο για το θέμα του Γκαρσιά, πως η Ένωση δεν έχει άλλη διάθεση να περιμένει την απάντησή του, δίνοντας -κατά κάποιον τρόπο- κάτι σαν μια χρονική διορία για να έχει την απάντησή του. Το όνομα, του τεχνικού που παίζει περισσότερο από όλων των άλλων είναι αυτό του Αλμέιδα. Ο Αργεντινός φέρεται να έχει ένα προβάδισμα, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός της παρουσίας του στην Ελλάδα για λίγα 24ώρα για να έχει συνάντηση ο ίδιος και όχι οι συνεργάτες του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ανάμεσα στους οποίους και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Αργεντινός έχει αρχίσει να… κερδίζει και τους οπαδούς της ομάδας, ενώ θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι υπάρχουν και σημεία στα οποία υπερέχουν οι άλλοι προπονητές έναντι του Αργεντινού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x