Stoiximan Super League

Μεθυσμένη πολιτεία η Νέα Φιλαδέλφεια: Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ πανηγυρίζουν τον διαφαινόμενο τίτλο!

Χαμός στη Νέα Φιλαδέλφεια από χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ, που έχουν στήσει πάρτι για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου έξω από την OPAP Arena!

Πανζουρλισμός επικρατεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.

Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των playoffs, που έφεραν τους «κιτρινόμαυρους» αγκαλιά με τον τίτλο, χιλιάδες οπαδοί έχουν συγκεντρωθεί έξω από την OPAP Arena, πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους. Με φωνές και συνθήματα, έχουν στήσει ένα… πρώτο πάρτι τίτλου, που θα κρατήσει σίγουρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Άπαντες, φυσικά, περιμένουν και την αποστολή, που αναμένεται στην Αθήνα μετά τη 01:30, για να αποθεώσουν από κοντά τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα… ποτάμι οπαδών της «Ένωσης» έφυγε από τη Νέα Φιλαδέλφεια και αφού έστησε γλέντι και στην Αττική Οδό(!), βρίσκεται ήδη στο «Ελ. Βενιζέλος», περιμένοντας -στα εμπορεύματα- την αποστολή για υποδοχή. Στο αεροδρόμιο υπολογίζεται πως βρίσκονται περισσότεροι από 5.000 φίλοι του «δικεφάλου»!

Στη συνέχεια, φυσικά, αναμένεται όλοι μαζί να επιστρέψουν στη γειτονιά της ΑΕΚ, προκειμένου να συνεχιστεί το πάρτι, που φαίνεται ότι δεν θα έχει τελειωμό!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



ΑΕΚ: Χιλιάδες οπαδοί πανηγυρίζουν στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ: Χιλιάδες οπαδοί πανηγυρίζουν στη Νέα Φιλαδέλφεια





ΑΕΚ: Χιλιάδες οπαδοί πανηγυρίζουν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x